Dermapen

Enkelt beskrivet orsakar Dermapen en kontrollerad skada eller inflammation i huden, orsakade av sterila engångsnålar som behandlar hela eller delar av ett hudområde. Detta trauma resulterar i en process som frigör tillväxtfaktorer i vävnaden för att snabbt reparera skadan och börjar därmed att återuppbygga och starta den läkande behandlingen av din hud.

Den kollagena och elastiska strukturen börjar långsamt att bli tätare och jämnare än var den tidigare var. Resultatet blir en hudföryngring samt en generell förbättring av hudens struktur och kondition.

Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar för att nå ett optimalt resultat med 3–7 veckors mellanrum. Varaktiga resultat sker efter 3 till 6 behandlingar. Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur.

Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av till exempel fraktionerad laser, men Dermapen har mycket färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. En Dermapenbehandling kan utföras på alla hudtyper/hudfärger.

Vi vill gärna att ni inför första besöket kontaktar oss för en konsultation på telefon. Du fyller i en liten kort hälsodeklaration inför vårt möte så vi är överens med förväntningar och individuell planering.

Vi erbjuder framförallt behandling av ansikte samt del av ansikte. Vid bokad kur på minst 3 behandling erhåller ni rabatt om 15 % av kostnaden för helt ansikte, vid varje behandlingstillfälle.

Dermapen rekommenderas till:

  • Huduppstramning & -föryngring
  • Fina linjer & rynkor
  • Stora porer
  • Oren hud & acne
  • Milier, keratosis pilares
  • Ärr, exempelvis från acne